Γράφει ο »One True King» τις προβλέψεις του για το GOT S8EP5

ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ – Ο ΛΕΩΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ

                                   Daenerys vs Cercei

 

Ποιο θα είναι το τέλος τις Cercei Lannister ; ; ;

Τι γίνεται με τον τελευταίο δράκο ; ; ;

Ποιοι θα μείνουν μέχρι τέλους πιστοί με την μητέρα των δράκων ;

Το φινάλε του Euron . . .

 

Συγκεντρώσαμε ότι κυκλοφορεί για το προτελευταίο GOT μαζί και τις δικές μου σκέψεις και σας τις παρουσιάζουμε :

Cercei’s end . . .

Το τέλος της ποιο evil χαρακτήρα πρέπει να είναι αντάξιο της πορείας της . . .3 πιθανές προβλέψεις υπάρχουν

– Το Red Keep καίγεται από τον εξαγριωμένο Drogon και μαζί του γίνεται στάχτη και η Cercei καθώς επιλέγει να φύγει σαν βασίλισσα πάνω στον σιδερένιο θρόνο….

– Η Arya Stark ο πιο badass χαρακτήρας της σειράς σβήνει το τελευταίο όνομα από την λίστα της….

καθώς έχει εισχωρήσει ήδη στο Kings Landing σκοτώνει κάποιον έμπιστο της βασίλισσας (Qyburn ; ; 😉 παίρνει το πρόσωπο που και με συνοπτικές διαδικασίες καθαρίζει την Cercei ολοκληρώνοντας την λίστα της……

– O μικρός αδερφός Jaime Lannister (γεννήθηκαν με διαφορά δευτερολέπτων) επανέρχεται στο πλάι της όχι για να πολεμήσει για χάρη της όπως άφησε να εννοηθεί στην Brienne αλλά για να βρει την εξιλέωση και από Kingslayer να εξολοθρεύσει την MadQueen και να δώσει ένα τέλος στους προσωπικούς του δαίμονες……

Οι παραγωγοί στην τελευταία αυτή σεζόν τα έχουν κάνει σαλάτα και μας έχουν καταμπερδέψει…

οι 3 θεωρίες έχουν λογική καθώς

πρώτον ήδη υπάρχει όραμα του Bran με την σκιά του δράκου να καλύπτει το King’s Landing.

δεύτερον η Arya οδεύει προς King;s Landing έχοντας unfinished businnes (η Cercei είναι στην κορυφή της λίστας της)

τρίτον η προφητεία της Maggy the Frog δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες καθώς ως τώρα ότι έχει πει έχει βγει αληθινό

Γνώμη μου, ότι οι παραγωγοί έχουν διαλέξει το δεύτερο σενάριο, εσείς τι πιστεύετε ; ; ;

Golden Company

Η πιο ισχυρή μισθοφορική στρατιά του Essos είναι στο πλευρό της Cercei, φέρνοντας στα ίσα τις δυνάμεις μεταξύ των δύο διεκδικητριών του θρόνου…

Αν θυμηθείτε όμως το τι έλεγε ο Stannis για την Golden Company όταν ο Sir Davos του πρότεινε να τους πάρουν παρόλο που δεν έχουν σπάσει ποτέ συμβόλαιο…. Μάλλον ήρθε η ώρα να το κάνουν και να συνταχθούν στο πλευρό του Jon / Aegon ; ; ;

Drogon fight alone  ? ? ?

Δύο θεωρίες κυκλοφορούν ευρέως για τον Drogon…….

Πρώτον στην διάρκεια της εξαφάνισης του μεταξύ 4ης και 5ης σεζόν εκολάφθηκαν τα αυγά του με συνέπεια να υπάρχουν νέοι δράκοι που θα ταχθούν στο πλευρό της Daenerys και θα διαλύσουν κάθε άμυνα στο King’s Landing ! ! ! Μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλοι όσο ο Drogon, αλλά θα είναι ικανοί για να κάψουν συθέμελα τα πάντα όλα στην πρωτεύουσα….

Δεύτερο ο Gendry Baratheon πια χρωστάει τα πάντα στην Daenerys και τον Jon(συγχωρέστε με, ακόμη δυσκολεύομαι να τον πω Aegon) και λόγω της ανυπέρβλητης τέχνης του στην κατασκευή όπλων, πανοπλιών κτλ θα κατασκευάσει μία πανοπλία για τον Drogon στα πρώτυπα του Balerion the Black Dread, του κατακτητή του Westeros(το τεράστιο κρανίο δράκου, κάτω από το Red Keep είναι δικό του) που θα κάνει τις βαλλίστρες του Qyburn, άχρηστες….

Και οι δύο θεωρίες δικαιολογούν το ξάφνιασμα του Euron Greyjoy στο trailer καθώς σαν ναυτικός που έχει γυρίσει όλο το κόσμο και έχει δει τα πάντα, αυτό το τρομοκρατημένο βλέμμα (παίζει να είναι και το τελευταίο του πριν γίνει στάχτη) δικαιολογείται από τις παραπάνω θεωρίες!!!!!!!!!

Γνώμη μου ότι λόγω μπάτζετ όπως έχουν κάνει με τον Ghost θα δούμε Drogon με πανοπλία και όχι extra δράκους…

 

The small council of Daenerys

 

Το συμβούλιο της Daenerys μετά τις απώλειες του Jorah και Missandei έχει μικρύνει επικίνδυνα και μόνους συμβούλους της πια τους Tyrion και Varys….

Και οι δύο έχουν επικριθεί σφοδρά από την Daenerys, τον μεν Varys τον απείλησε να τον κάψει αν την προδώσει, τον μεν Tyrion να τον καθαιρέσει από χέρι της Βασίλισσας…

Στην μεταξύ των δύο στυχομυθία βλέπουμε τον Varys να είναι ένα βήμα από το να προδώσει την βασίλισσα του, ενώ ο μεν Tyrion συνεχίζει να την στηρίζει…..

Γνώμη μου ότι ο Varys θα μας τελειώσει με θεαματικό τρόπο και η Daenerys θα κάνει πράξη την απειλή της ενώ και η προφητεία της κόκκινης ιέρειας που του είπε ότι θα πεθάνει στο Westeros θα επιβεβαιωθεί…..

 

Υ.Γ. 1 :

Αφήνω την Sansa στην άκρη γιατί πραγματικά με έχει βγάλει από τα ρούχα μου και θέλω να φύγει όσο γίνεται πιο γρήγορα και να μην γίνει ποτέ η κυρία του Winterfell όπως ονειρεύεται !!!!!

Υ.Γ.2 : Jon καλό κουράγιο, προβλέπω δραματικό τελευταίο επεισόδιο για σένα καθώς θα αντιμετωπίσεις το τεράστιο δίλημμα….

 

Ραντεβού την Τρίτη παιδιά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

PLANET CINEMA