Γράφει ο »One True King» για τις καταιγιστικές εξελίξεις γύρω από τα Prequel του Game of Thrones.

Τζα ! ! !  Σας έλειψα ; ; ;  ! ! !

Καταιγιστικές εξελίξεις είχαμε μέσα σε ένα 24ωρο σε ότι αφορά τα Prequel της σειράς φαινομένου ! ! ! ( δεν πιστεύω κανείς να νόμιζε ότι θα βλέπαμε καμοιά ημερομηνία κυκλοφορίας του προτελευταίο βιβλίου :p )

Πάμε να τα πάρουμε με την σειρά :

To Entertainment Weekly προχώρησε σε μία σοκαριστική ανακοίνωση τα ξημερώματα της 29ης Οκτωβρίου σύμφωνα με την οποία το το HBO αποφάσισε να μην συνεχίσει την παραγωγή του Prequel του Game of Thrones. Η  ανακοίνωση επιβεβαιώθηκε παρόλο που ο πιλότος της σειράς είχε γυριστεί κανονικά στην Ιρλανδία και όλοι περιμένανε με ανυπομονησία να ξετυλιχτεί η ιστορία γύρω από τον Night King και θα μας έδινε μια εξήγηση στα γεγονότα της μεγάλης νύχτας……

Δεν πέρασε όμως αρκετή ώρα από το δημοσίευμα και το HBO ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει ένα νέο Prequel όπου θα είναι εμπνευσμένο από το νέο (σχετικά) βιβλίο του Martin, Fire & Blood, που αφηγείται την ιστορία της οικογένειας Targaryen, που ήρθε από την ερειπωμένη Valyria, ξεκινώντας με την κατάκτηση των Επτά Βασιλείων από τον Aegon τον Α΄ και συνεχίζοντας με τα κατορθώματα των Aenys, Maegor και Jaehaerys.

Δημιουργοί του prequel θα είναι ο George R.R. Martin και ο Ryan Condal (Colony), που θα είναι παραγωγός  και σεναριογράφος. Στην ομάδα θα είναι  και ο Miguel Sapochnik- ο οποίος έχει σκηνοθετήσει μερικά από τα καλύτερα επεισόδια της σειράς Game of Thrones , όπως το Hardhome (season 5), το Battle of the Bastards (season 6)  και το The Winds of Winter (season 6), μεταξύ άλλων-που θα σκηνοθετήσει τον πιλότο και κάποια επεισόδια και θα είναι συμπαραγωγός με τον Condal!

Για την ώρα νέα περί ηθοποιών, αριθμού επεισοδίων, μπάτζετ κτλ δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά ο »One True King» θα έχει τα μάτια του ανοιχτά και τα κοράκια του σε συνεχείς αποστολές ώστε ότι νέο υπάρχει να σας το αναφέρει άμεσα!!!!!!!!!!!!!!

 

Ως τότε να θυμάστε…… Stannis Baratheon for ever !!!!

 

PLANET CINEMA